Ztratil se náš 7 měsíců starý pes Argo

Ve Vašem okolí se ztratil náš 7 měsíců starý pes jménem Argo – plemeno Slovenský kopov !!
Pokud byste ho zahlédli či o něm získali jakékoliv informace, zavolejte nám prosím na naše telefonní číslo 777330299 nebo napište na email jiri.ivan@tiscali.cz

Okolí ztráty se velice důkladně prohledalo, rozeslaly se pátrací SMS, ale zatím žádná stopa. Proto se pátrání rozšiřuje i do vzdálenějších okresů!! Do lokality, kde se Argo ztratil jezdí spousta chatařů, kteří ho mohli odvézt. 
Moc děkujeme za pochopení !!

Argo je 7 měsíců starý pes (štěně), plemeno Slovenský kopov. Srst lesklá černo-hnědá, věk 7 měsíců, váží cca 25 kg. Střední černý lovecký pes s hnědým pálením. V levém uchu má tetování. ČÍSLO TETOVÁNÍ: 1727. Je čipovaný č.941000016469266. Kastrovaný není. Když byl menší, měl kýlu, takže má na bříšku hmatatelnou jizvu velkou cca 2 cm. Je poslušný, reaguje na povely. Argo se ztratil v pátek 16.1.2015 večer ve Zlatých Horách. Povahově je klidný, přátelský, hodný. Nikdo se ho vůbec nemusí bát. Na jídlo by se určitě nechal nalákat. Je zvyklý hlavně na pobyt venku. Zima mu nedělá velké problémy. Chronický útěkář to není! Okolí ztráty trochu zná. Je aktivní, má rád pohyb. Je zvyklý jezdit v autě. Ostatní pejsky snáší dobře.

Pokud byste byli tak hodní, vytiskněte prosím pátrací letáček, který naleznete v příloze emailu a vyvěste ho na nástěnku, do výlohy či na jiné viditelné místo.

Odměna za nalezení : 5000,- Kč

Psi-detektiv-argo-jesenik-2015-01-16